Új dimenziók nyílnak meg a HR előtt a digitalizációval - állítják az október 17-i BaBér Panoráma szakmai fórum szervezői, akik ennek jegyében állították össze programjukat. Mit is jelent ez konkrétan a digitalizáció a személyzeti szakember napi munkájában? Hogyan lehet a jelöltélményt fokozni a kiválasztásban? Melyek a digitális képzés legújabb trendjei? Miként zajlik a digitális forradalom a bérügyvitelben? A szakmai fórum ezt járja körül közérthetően, szakértők segítségével. A jelentkezésnél a Tárgy mezőbe kérjük írja, hogy „Monster 15” és akkor partnereink a részvételi díjból 15 százalék kedvezményben részesülnek .

Van olyan ötleted, ami megváltoztatja a munka világát? Erre a kérdésre várt válaszokat a szervező Aon Hewitt Magyarország, amire több, mint 120 pályázat érkezett. A csapatoknak csak néhány órájuk volt arra, hogy a mentorok vezetésével egy jövőbe mutató ötletet találjanak, azt kidolgozzák, és prezentálják a zsűrinek. Íme a legjobbak a„World of Work Moonshot” elnevezésű versenyen.

Az október 26-án tartandó HR fesztivál a jövő munkahelyéről, a technológiai változásokról, a legújabb HR trendekről szól. 3 színpadon 30 órányi inspiráló tartalom, több mint 60 előadó – köztük 20 külföldi véleményformáló. Az idei kulcsszavak: prediktív HR, Big Data, AI toborzás, munkavállalói élmény, transzparencia és sokszínűség. Jegyvásárlás itt, augusztus 30-ig early bird áron (35 ezer forint+áfa).

Az ötödik HR Piknik előadói mind olyan emberek, akik másképp gondolkodnak, és változtatni akarnak a világon. Vitatkozz velük vagy inspirálódj belőlük szeptember 21-én. Jelentkezés ITT. A jelentkezési űrlap Üzenet rovatába írd bele, hogy „Monster 15” és akkor a szervezők a belépő árából 15 százalék kedvezményt adnak. Egy kis kedvcsináló, kikkel találkozhatsz, miről lesz szó.

Idén november 15. és 16. napján kerül megrendezésre a Millenárison a Personal Hungary, a vezető hazai HR szakkiállítás. Iidén nagy dobásra készül a Personal Hungary stábja. A HR Spirit a rendezvény médiapartnereként rendszeresen beszámol az előkészóletekről és magáról a rendezvényről is. Íme, az idei tervek.

A tréninget sokszor unott arccal végigülő és motivációt nem találó vezetőknek illetve csapataiknak is szól a rendezvény. Közös élményt és nyelvet kínál a csapatoknak, hogy sikerüljön új, hasznos szokásokat kitalálni és kreatívabban együttműködni. "A program több lesz, mint egy tudásmegosztó konferencia és intenzívebb fejlesztést biztosít, mint egy tréning, vagy személyiségfejlesztő kurzus" – ígéri Márton-Koczó Ildikó főszervező. Olyan ismert emberek  személyes történeteiből is tanulhatnak a résztvevők, mint Dragomán György író, Zséda, Palya Bea énekesnők vagy Kamarás Iván színművész. Jegyvásárlás ITT.

Egyre nehezebb megfelelő szakmai gyakorlatost találni a cégeknek, így ki kell lépniük a hagyományos egyetemi világból – mondták el nagy, multinacionális cégek képviselői a Tempus Üzleti Kávéház című rendezvényen. A LEGO és az Ericsson képviselője bemutatta a fiatalok beillesztését és a mentor program felépítését. Sok munkaadónak új irány lehet, ha az Erasmus+ program keretében külföldről fogad tehetséges fiatalt. Erről már a programot kezelő Tempus Közalapítvány munkatársa beszélt. Kiderült az is, hogyan éli meg egy magyar hallgató a külföldi szakmai gyakorlatot, és milyen számára az ideális mentor.

Január 26-án (csütörtök) délután kerül sor a Tempus Üzleti Kávéház következő rendezvényére, amely a magyar és külföldi szakmai gyakorlatos hallgatók mentorálásáról szól. A résztvevők jó céges gyakorlatokat (Ericsson, Egis, LEGO) ismerhetnek meg, bemutatkozik az Erasmus Student Network, a Tempus által kínált lehetőségek, lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre is. A szervezők várnak minden érdeklődő HR-est a budapesti Cafe Astoriába. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben.