Kedves HR Spirit Olvasónk!

Nagy lépést teszünk HR Spirit blog oldalunk történetében. 2018. január 1-jétől új helyen, továbbra is minőségi tartalommal várjuk Olvasóinkat! Az eddigi tartalmak továbbra is megtalálhatók lesznek monster.hu oldalunkon is, ahol további érdekes, HR témájú (toborzás, vezetés, képzés, kompenzáció) cikkeket, írásokat is igyekszünk megosztani.

Leendő munkaadójukat anyagi és szakmai elvárásaik alapján választják ki, ám a motivációjukat és az ott eltöltött időt a feladataik minősége és az őket körülvevő környezet befolyásolja – derül ki a Frissdiplomás Kft. Y generáció preferenciáit vizsgáló felméréséből.

Kedv, bátorság, lélek, energia, spiritusz. Többek között ezt jelenti a „spirit” szó. Úgy gondoltuk, hogy ez a szó érzékelteti leginkább, amiről ez az oldal szólni kíván.

Emlékszünk arra, hogy milyen lehet felfedezni új területeket, kipróbálni új megoldásokat? Kilépni a komfortzónánkból, a megszokott, mindennapi sablonokból? Megismerni másokat, megismerni önmagunkat? Bátorság kell hozzá, merészség és néha egy kis spiritusz. A HR Spirit olyan könnyed HR-szakmai magazin, ahol inspiráló gondolatokat, beszélgetéseket teszünk közkinccsé, megismerhetjük a legújabb toborzási trendeket és irányzatokat. Kiszakadva a napi rutinfeladatokból energiát, inspirációt, ötleteket meríthetünk azért, hogy megmutassuk a toborzás is lehet kreatív.

Ennek jegyében kívánok jó olvasást minden kedves látogatónak. Várunk minden visszajelzést, kérdést, javaslatot.

Zétényi Anna
ügyvezető, Monster Magyarország Kft.

HR Spirit – www.hrspirit.hu

Kiadó: Monster Magyarország Kft. 1132 Budapest, Váci út 18.
Ügyvezető: Zétényi Anna
Főszerkesztő: Karácsony Zoltán
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: (1) 451-7080

 

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben.